Березівська міська рада

Одеської області

В БЕРЕЗІВЦІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ОБ’ЄКТ «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ»

Дата: 04.10.2021 10:47
Кількість переглядів: 554

3 жовтня в Березівці відбулася презентація спортивного майданчика «Активні парки – локації здорової України», в якій прийняли участь голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, Березівський міський голова Валерій Григораш, депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, голова Березівської райадміністрації Віталій Лабуш та голова Березівської райради Віталій Мосійчук.

На початку заходу для гостей виступили вихованці відділення кйокушинкай карате та спортивної акробатики КЗ «Березівська міська ДЮСШ». Троє вихованців нашої спортивної школи отримали звання в кандидати майстрів спорту зі спортивної акробатики - Маціборко Дарія, Драмашкова Аліна та Чорна Юлія. Керівництво міської ради, області та району висловили слова вдячності майстру спорту зі спортивної акробатики, тренеру – викладачу Світлані Дроган за підготовку таких завзятих та талановитих спортсменів.

Голова Одеської ОДА провів тренування для юних вихованців ДЮСШ, а також виконав комплекс вправ на нових спортивних локаціях.

В рамках проєкту розроблено та створено навігаційну карту занять у парку для всіх вікових груп: тут є «шведська» стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, вільний простір для занять фітнесом і координаційна лінія. Кожен охочий, за допомогою смартфона, зможе обрати рівень складності вправ (початківець, досвідчений, професіонал).

Після офіційної частини міський голова Валерій Григораш запросив присутніх оглянути всі спортивні локації (стадіон "Колос", баскетбольний та футбольний майданчики, ролердром, тенісний корт), а також гості мали можливість в міському парку подивитися виставку від вихованців ЦДЮТ «Щедрість рідної землі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора