Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
03 Липня, 2024 р., 13:59
У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!
02 Липня, 2024 р., 11:12
Проєкт «Кібер Брама» розроблений з метою надання користувачам інтернету інструментів та знань, необхідних для безпечного перебування в цифровому просторі.
26 Червня, 2024 р., 10:55
Скористайтесь новим інструментом для миттєвого повідомлення: Телеграм-бот @TenderConrtol_bot
20 Червня, 2024 р., 09:53
З 01 квітня 2024 року діє реєстрація домогосподарств Одеській області.
19 Червня, 2024 р., 12:25
Дякуємо всім територіальним громадам Березівського району за активну участь та прекрасні результати, що були досягнуті учнівськими командами в ході захоплюючих змагань. Дякуємо кожному, хто став #плічопліч учасником проєкту! Дякуємо за подаровані емоції та жагу досягати якнайвищих вершин.
18 Червня, 2024 р., 12:46
На виконання рішень засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. На початку поточного тижня відпрацьовано публічні закупівлі за період 10 червня – 16 червня 2024 року. За результатами моніторингу у територіальних громад запитано роз’яснення про доцільність кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано запити та надано відповідні пояснення.
17 Червня, 2024 р., 13:46
Глобальний Саміт миру завершився в Швейцарії, демонструючи рішучість і єдність світової спільноти.
14 Червня, 2024 р., 13:39
Президенти України Володимир Зеленський і США Джо Байден зробили історичний крок, підписавши найсильнішу угоду за всю історію незалежності України. Цей документ виводить наші відносини на зовсім новий рівень, утверджуючи справжнє союзництво.
11 Червня, 2024 р., 18:32
Рухаємося вперед. Оголошено переможців конкурсу глядацьких симпатій в рамках президентського спортивного проекту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"!
10 Червня, 2024 р., 14:12
Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови Петровірівскої, Курісовської, Миколаївської, Старомаяківської та Раухівської територіальних громад особисто взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла в Одеській облдержадміністрації під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви. Голови інших територіальних громад Березівського району взяли участь у засіданні робочої групи в онлайн режимі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора