Березівська міська рада

Одеської області

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ! ПРОСИМО НЕ ПАЛИТИ ОПАЛЕ ЛИСТЯ

Дата: 29.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 530

Фото без описуШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Золота осінь поступово добігає кінця, і вже зовсім скоро зима вступить у свої права. Міська рада і комунальні служби, окремі громадяни вже включилися у «боротьбу» з опалим листям.

Продовжуються роботи щодо прибирання листя на вулицях міста, в паркових зонах, на прибудинкових територіях тощо.

Сьогодні колектив Березівської міської ради також долучився до такої важливої справи - була прибрана територія міського парку.

Об'єми роботи досить великі для комунальних служб. Тому звертаємося до тих підприємств, громадян, які ще не приступили до прибирання, і вам долучитися до проведення благоустрою на своїх ділянках із дотриманням санітарних вимог під час карантину.

Будь ласка, ПОВІДОМЛЯЙТЕ за номерами телефонів 2-17-47 та 097-57-43-806 адресу, де потрібно вивезти листя, і вже за даними буде складено графік. ВИВІЗ ЛИСТЯ НЕ БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ, якщо ви НЕ ПОДАЛИ ЗАЯВКУ!

Звертаємось до вас із проханням НЕ ПАЛИТИ суху траву, опале листя та особливо побутове сміття. Ви нищите своє здоров’я, здоров’я своїх дітей та онуків.

Дякуємо за підтримку!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора