Березівська міська рада

Одеської області

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ЗУСТРІВСЯ З ПОСЛОМ ІЗРАЇЛЮ В УКРАЇНІ МИХАЙЛОМ БРОДСЬКИМ

Дата: 01.11.2021 13:33
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький зустрівся з новопризначеним Послом Ізраїлю в Україні Михайлом Бродським.

Сергій Гриневецький привітав Михайла Бродського з призначенням та підкреслив важливість співпраці між Україною та Ізраїлем. Михайло Бродський замінив Джоеля Ліона, який працював на цій посаді впродовж 3 останніх років.

Сторони обговорили поточну економічну ситуацію, хід реалізації реформ в Україні. Торкнулись і подальших напрямів розвитку стосунків між Одесою і Одеською областю та Ізраїлем, обговорили актуальні проєкти регіону, зокрема у сферах сільського господарства, інформаційних технологій, до яких можуть долучитись ізраїльські компанії, а також можливість обміну найкращим досвідом у сферах медицини, ІТ, економіки.

Пан посол, водночас, зазначив, що посольство завжди готове долучатись, а також залучити ізраїльські компанії до спільної реалізації цікавих ініціатив: «Ізраїль готовий співпрацювати та підтримувати Україну у багатьох сферах. Будемо раді долучити наші компанії до участі у ваших хороших проєктах. Особливо перспективною Україна є для нас із точки зору агросектору, ІТ, аутсорсу, адже тут дуже високий рівень фахівців, чудове місцезнаходження», – відзначив він.

Фото без опису

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький розповів про економічну ситуацію в регіоні, а саме забезпечення фінансової стабільності в умовах пандемії, реформу децентралізації, ефективну політику Президента в прийняті важливих Указів про Стратегію Національної безпеки та економічного розвитку, розповів про реалізацію важливих програм, таких як “Велике Будівництво”, Велика Реставрація” і відновлення систем зрошення в Одеській області.

"Ізраїльську сторону поінформовано про те, що український уряд розпочав національний проект зрошення земель у південних регіонах України, і в Одеській області зокрема. Такий проект представляє значний інтерес для ізраїльського бізнесу і ми на разі розглядаємо можливість участі у ньому Ізраїлю у рамках діючої двосторонньої угоди про співробітництво в галузі сільського господарства", - додав в свою чергу Посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

Сергій Гриневецький запросив новопризначеного Посла Ізраїлю в Україні Михайла Бродського разом із його командою та ізраїльськими інвесторами відвідати різні райони та міста Одеської області, аби разом попрацювати над спільною програмою, а також обмінятися найкращими практиками.

"Ми перебуваємо в постійному контакті з нашими міжнародними партнерами та іноземними колегами, щоб переймати передові практики. Сподіваємося, що досвід експертів з Ізраїлю, особливо в сегменті впровадження та ефективного використання зрошуваних систем, допоможе в реалізації нашої нової і дуже важливої програми”, - резюмував голова Одеської обласної державної адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора