Березівська міська рада

Одеської області

В БЕРЕЗІВЦІ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 19.11.2021 13:36
Кількість переглядів: 697

ШАНОВНІ БЕРЕЗІВЧАНИ!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь двох визначних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Помаранчева й Революція Гідності згуртували наш народ в єдиній й незалежній Україні. І нам має вистачити терпіння і мудрості, аби не втратити той незламний дух. Маємо пам’ятати, що сотня активістів Майдану пожертвувала найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя.

У цей день ми молимося за Героїв Небесної Сотні і тих, хто загинув в АТО, хто відстоює свободу на сході країни. Адже боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони триває.

Бажаю усім нам злагоди і непохитної віри в те, що ми, як єдиний великий народ, зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України.

Нехай буде мирне небо над українською землею та добробут у ваших домівках.

Вічна слава Героям! Слава Україні!

З повагою Березівський міський голова Валерій Григораш

P. S. Сьогодні, 19 листопада, напередодні Дня Гідності та Свободи біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. У заході прийняли участь керівництво міста та району, депутати, трудові колективи установ, організацій міста та району. Загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам`ятника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора