Березівська міська рада

Одеської області

Урочистості в Березівській громаді до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Дата: 14.12.2021 13:24
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

14-го грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Лише завдяки самопожертві ліквідаторів, багато з яких заплатили власним життям і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. До ліквідації наслідків аварії були залучені тисячі фахівців різних професій, серед яких було чимало наших земляків!

Велика вам подяка і низький уклін за відвагу, патріотизм і мужній вчинок.

Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій. Бажаю кожному з вас, шановні ліквідатори, міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.

А тим, кого з нами вже немає – вічна і світла пам’ять…

З повагою Березівський міський голова Валерій Григораш

P. S. Сьогодні відбувся урочистий захід в КЗ "Березівська міська публічна бібліотека" з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Секретар міської ради Сергій Шевченко привітав ліквідаторів Березівської громади та вручив Почесні грамоти за мужність і самовідданість, виявлені під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Василю Григоровичу Волкову, Сергію Анатолійовичу Драному, Геннадію Степановичу Кондрацькому та Віктору Миколайовичу Шепотиннику.

Потім всі присутні вирушили до пам’ятного знаку "Учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС", де вшанували квітами і хвилиною мовчання пам'ять загиблих березівчан-чорнобильців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора