Березівська міська рада

Одеської області

Шановні мешканці громади, керівники установ, організацій, підприємці!

Дата: 27.01.2022 11:49
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

Зима на Березівщині в повному розпалі: сніг, ожеледь, морози. І хоча опади короткочасні, прибиральна техніка Березівського ВУЖКГ, ТОВ "Березівкаагрошляхбуд" під час негоди активно працює на дорогах Березівської громади та району в цілому. Працівники бригади "Благоустрій" міської ради також працюють в посиленому режимі задля нашої в вами безпеки: прибирають сніг по місту та посипають тротуари сумішшю проти ожеледиці.

Шановні мешканці громади, керівники установ, організацій, підприємці!

Просимо з розумінням та повагою віднестись до роботи наших комунальних служб, яким фізично неможливо охопити всі території громади, особливо при негоді.

Тому закликаємо керівників закладів та установ, підприємців, власників будинків прибрати від снігу території біля своїх домівок, будівель та приміщень, для запобігання накату від снігу та льоду в першу чергу очищувати сходини, а також у терміновому порядку обробляти прилеглі території піщано-сольовою сумішшю.

Окрім того, під час снігопаду не паркуйте автомобілі на узбіччях вулиць та доріг, аби забезпечити безперешкодний рух спецтехніки!

Дякуємо за порозуміння! Бережіть себе та близьких!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора