Березівська міська рада

Одеської області

ГОЛОВА ОДЕСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВРУЧИВ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ ВАЛЕРІЮ ГРИГОРАШУ КЛЮЧІ ВІД МОБІЛЬНОГО ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ

Дата: 11.02.2022 11:03
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

10 лютого в м. Одеса відбулась церемонія вручення мобільних інклюзивно-ресурсних центрів, на якій голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький вручив ключі

від автомобілю Renault Master L2H2 Березівському міському голові Валерію Григорашу.

МОБІЛЬНИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР - це автомобіль спеціального призначення з можливістю перевезення осіб з інвалідністю на колісних візках та обладнанням для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей. Автомобіль обладнаний дидактичними матеріалами для проведення корекційної роботи логопеда, психолога та дефектолога, що є універсальним, підходить для обстеження, корекції, навчальної діяльності діток різного віку та з різними особливостями розвитку.

Як зазначила директор КУ «Березівський інклюзивно- ресурсний центр» Вікторія Гоменюк: "Такий мобільний центр дуже важливий для нас. Відтепер є можливість для кожної дитини, батьків, вчителів отримати наші послуги, допомогу, підтримку навіть в найвіддаленіших куточках нашого району.

Щиро вдячні за підтримку та небайдужість до нашої справи".

Загалом голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький вручив головам громад області ключі від 8 мобільних інклюзивно-ресурсних центрів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора