Березівська міська рада

Одеської області

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Березівської міської ради до мешканців територіальної громади щодо недопущення поширення дезінформації, гібридної провокації та розхитування політичної ситуації всередині країни

Дата: 16.02.2022 10:27
Кількість переглядів: 391

15 лютого 2022 року відбулася позачергова вісімнадцята сесія Березівської міської ради. Основним питанням сесії було прийняття звернення до мешканців громади щодо ситуації, яка склалася навколо України. З текстом звернення присутніх на сесії ознайомила депутат Березівської міської ради, голова фракції «Слуга Народу» - Чорна Світлана Володимирівна. Депутатський корпус підтримав дане звернення. Також депутати прийняли рішення про виділення коштів на поліпшення обороноздатності Березівщини. Міський голова Валерій Валерійович Григораш запропонував, для ефективності використання коштів направлених на оборону, створити відповідну комісію, що і було підтримано депутатами міської ради. Текст звернення додається.

ЗВЕРНЕННЯ
депутатів Березівської міської ради до мешканців територіальної громади щодо недопущення поширення дезінформації, гібридної провокації та розхитування політичної ситуації всередині країни

Зараз на кордонах України склалася дуже напружена ситуація. Тому нам надзвичайно важливо зберігати впевненість у своїх силах, у силах нашої армії, мати холодний і тверезий розум, щоб діяти виважено і виключно в інтересах України.

Наша влада докладає максимум зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію дипломатичним шляхом. Нас підтримує міжнародна спільнота. Україна хоче миру і готова сісти за стіл переговорів, щоб вести конструктивний діалог, але при цьому не поступатися національними інтересами.

Вважаємо, що і нам на регіональному рівні треба об’єднати зусилля!

Ми, депутати Березівської міської ради, повністю підтримуємо зусилля Президента України Володимира Зеленського, вітчизняних дипломатів, а також наших захисників — Збройні сили України.

Закликаємо всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора та не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

Звертаємося до жителів нашої громади і всіх українців із закликом не поширювати панічні настрої. Наш спокій допоможе владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.

Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу.

Беручи до уваги період з 2014 року до сьогодні, українське військо є найбільш потужним, а коаліція партнерів, які надають нам підтримку, — найширшою з моменту проголошення незалежності.

Законом України «Про основи національного спротиву» органи місцевого самоврядування визначені як ключові у створенні територіальної оборони. Тож закликаємо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові.

Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичний спосіб життя — це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже й можливість збройних сил захищати Україну так, як потрібно і стільки, скільки потрібно.

Пам’ятаймо, що в єдності наша сила! Спільно і разом ми переможемо будь-якого ворога!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора