Березівська міська рада

Одеської області

Позачергова сесія Березівської міської ради

Дата: 24.02.2022 14:17
Кількість переглядів: 476

Шановні мешканці громади!

24 лютого відбулася позачергова сесія Березівської міської ради.

На якій розглядалися питання що стосуються життєзабезпечення та діяльності громади. По всім піднятим на сесії питанням були прийняті відповідні рішення. Окрім, питань що стосуються затвердження проєктної документації на особисте селянське господарство через відсутність кворуму 2/3 депутатів для прийняття даних рішень.

Окремо, міський голова Валерій Григораш звернув увагу присутніх що на території Березівської громади запроваджено комендантську годину з 20:00 вечора до 07:00 ранку.

Зараз вирішуються питання що стосуються забезпечення нормальної життєдіяльності громади.

Повідомляємо, що на виїзді міста буть розташовані поліцейські кордони, які можуть переглядати документи. Просимо віднестися з розумінням, бо хлопці виконують свою роботу.

Депутати міської ради відгукнулися надавати всебічну допомогу мешканцям громади, за що їм велика подяка в цей скрутний для всіх час.

Звертаємося до всіх мешканців громади, що на автозаправних станціях просимо пропускати без черги автомобілі поліції, рятувальників, швидкої допомоги, газової служби, енергетиків та комунальних служб міста.

Нижче додаються питання сесії:

  1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Березівської міської ради Одеської області в новій редакції.
  2. Про затвердження Програми поводження з побутовими відходами на 2022-2027 роки Березівської міської територіальної громади.
  3. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води ВУЖКГ м.Березівка.
  4. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності Березівської міської територіальної громади, в особі Березівської міської ради Одеської області.
  5. Про внесення змін до додатків 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, рішення дванадцятої сесії VIII скликання № 708-VIII від 12.10.2021 року «Про затвердження структури та штатної чисельності закладів освіти усіх типів Березівської міської ради Одеської області».
  6. Про граничні суми витрат на придбання автотранспортних засобів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів виконавчими органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок місцевого бюджету Березівської міської ради.
  7. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення для споживачів Березівської територіальної громади в 2022 році.
  8. Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Березівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  9. Про внесення змін до рішення сесії Березівської міської ради від 24.12.2020 року № 53-VIII «Про затвердження цільової програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на 2021-2025 роки».
  10. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії № 916-VIII від 23.12.2021 року « Про бюджет Березівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  11. Про затвердження звіту про виконання бюджету Березівської міської територіальної громади за 2021 рік.
  12. Про затвердження положення про Комунальну установу «Березівський центр надання соціальних послуг» Березівської міської ради Одеської області (ЄДРПОУ 44380342) у новій редакції.
  13. Про передачу на баланс Березівської міської ради Одеської області об’єктів нерухомого майна комунальної власності, що перебуває на балансі ВУЖКГ м. Березівка.
  14. Про затвердження Договору відповідального зберігання від 10.02.2022 року укладеного між Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Березівською міською радою Одеської області.
  15. Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Березівської міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без аукціону.
  16. Про затвердження Положення про порядок списання об’єктів комунальної власності Березівської міської територіальної громади.
  17. Про внесення змін та доповнень до рішення Березівської міської ради №911-VIII від 23.12.2021 року «Про затвердження структури та штатних розписів апарату та виконавчих органів Березівської міської ради на 2022 рік».
  18. Про затвердження Експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації «Капітальний ремонт водопровідних мережі с. Златоустове по вулицям Л.Українки, Степова та Перемоги Березівської міської ради Одеської області».
  19. Про затвердження Експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації «Капітальний ремонт водопровідних мереж с. Сахарове по вулицям Киктя, Бабіча, Матросова та Терешкової Березівської міської ради Одеської області».
  20. Про затвердження Експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації «Капітальний ремонт водопровідних мереж с. Софіївка по вулицям Шевченко, Прибережна та Цвітаєва Березівської міської ради Одеської області».
  21. Про внесення змін до рішення Березівської міської ради від 24.12. 2020 року №41-VIII «Про затвердження Програми по наданню щорічної цільової одноразової адресної допомоги мешканцям Березівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки».
  22. Про внесення змін до рішення Березівської міської ради від 24.12.2020 року № 42-VIII «Про затвердження Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян та малозабезпеченим громадянам Березівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки».
  23. Про внесення змін до рішення Березівської міської ради 19 .02.2021 року № 246-VIII «Про створення комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Березівської міської ради, затвердження його складу і положення до нього.
  24. Земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора