Березівська міська рада

Одеської області

Учні передали нащедровані кошти на потреби ЗСУ

Дата: 26.01.2023 18:28
Кількість переглядів: 151

Кожного разу, коли до мене звертаються дорослі, діти, надаючи фінансову допомогу чи мають бажання підтримати виробами, ідеями тощо, я надихаюся такими людьми, їх вчинками та розумію, що нас багато! І нас не подолати!

Мене неймовірно вражають своєю відданістю й патріотичною позицією діти, які активно долучаються до збору коштів для наших захисників. Підростаюче покоління Березівської громади не є вийнятком.

Підтримуючи добру традицію Щедрування, учні 4, 8 та 9 класів Ліцею № 1 гарно щедрували в Березівці та зібрали кошти. На частину нащедрованого придбали смачненьке для мешканців КУ «Березівський центр надання соціальних послуг».

Решту грошей в сумі 5000 гривень діти твердо вирішили віддати на потреби наших мужніх воїнів.

Днями до мене завітали члени учнівської ради закладу і особисто передали ці кошти. Так вже склалося, що в цей складний час українським дітлахам більше радості приносять не цукерки та іграшки, а можливість займатися волонтерством і віддавати власні заощадження на потреби ЗСУ.

Фото без опису

Діти своїм прикладом демонструють, що збирати гроші на підтримку ЗСУ може кожен. Щиро дякую маленьким березівчанам за допомогу!

Україну не перемогти, бо з таким тилом та підтримкою Перемога вже близенько.

Все буде Україна!

З повагою Березівський міський голова Валерій ГРИГОРАШ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора