Березівська міська рада

Одеської області

Учні передали нащедровані кошти на потреби ЗСУ

Дата: 26.01.2023 18:28
Кількість переглядів: 116

Кожного разу, коли до мене звертаються дорослі, діти, надаючи фінансову допомогу чи мають бажання підтримати виробами, ідеями тощо, я надихаюся такими людьми, їх вчинками та розумію, що нас багато! І нас не подолати!

Мене неймовірно вражають своєю відданістю й патріотичною позицією діти, які активно долучаються до збору коштів для наших захисників. Підростаюче покоління Березівської громади не є вийнятком.

Підтримуючи добру традицію Щедрування, учні 4, 8 та 9 класів Ліцею № 1 гарно щедрували в Березівці та зібрали кошти. На частину нащедрованого придбали смачненьке для мешканців КУ «Березівський центр надання соціальних послуг».

Решту грошей в сумі 5000 гривень діти твердо вирішили віддати на потреби наших мужніх воїнів.

Днями до мене завітали члени учнівської ради закладу і особисто передали ці кошти. Так вже склалося, що в цей складний час українським дітлахам більше радості приносять не цукерки та іграшки, а можливість займатися волонтерством і віддавати власні заощадження на потреби ЗСУ.

Діти своїм прикладом демонструють, що збирати гроші на підтримку ЗСУ може кожен. Щиро дякую маленьким березівчанам за допомогу!

Україну не перемогти, бо з таким тилом та підтримкою Перемога вже близенько.

Все буде Україна!

З повагою Березівський міський голова Валерій ГРИГОРАШ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора