Березівська міська рада

Одеської області

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ ПРОЗВІТУВАВ ПРО РОБОТУ В 2022 РОЦІ

Дата: 27.01.2023 16:10
Кількість переглядів: 104

Днями в селі Вікторівка відбувся звіт про результати роботи за 12 місяців 2022 року поліцейського офіцера громади, капітана поліції Павла Орлова. Були присутні мешканці Вікторівського та Гуляївського старостинських округів, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Людмила Недомовна та староста округів Олександр Сойкін.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби. Оскільки поліцейський офіцер є повноправним представником своєї громади, то й звітує він не тільки перед керівництвом, але й перед мешканцями закріпленої за ним території.

Територія обслуговування Павла Орлова охоплює Вікторівський та Гуляївський старостинські округи Березівської міської територіальної громади, що безпосередньо складає 17 населених пунктів із чисельністю населення 6447 чоловік.

В звіті за 2022 рік поліцейським офіцером громади було висвітлено відомості про кількість розглянутих ним матеріалів, складених протоколів про адміністративні правопорушення, розкритих кримінальних правопорушень, стан дотримання правопорядку на території громади, ужиті заходи із запобігання правопорушень та домашньому насильству. Також обговорено план заходів на 2023 рік.

Зокрема, офіцер наголосив, що значна увага приділяється проведенню перевірок сімей, в яких було скоєно домашнє насильство, та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою недопущення вчинення правопорушень відносно дітей та забезпечення нормальних умов проживання.

По завершенню заходу поліцейський офіцер громади провів лекцію та практичне заняття на тему: «Надання домедичної допомоги при непритомності», в ході яких було розкрито поняття непритомності, причини виникнення вказаного невідкладного стану, пов'язані з ним загрози для життя людини, загальний порядок дій при виявлені потерпілого та надання допомоги. В ході практичного заняття кожен присутній зміг оволодіти корисними практичними навичками та знаннями, що можуть допомогти врятувати життя людей.

Березівська міська рада забезпечила поліцейського офіцера приміщенням в селі Вікторівка, було зроблено ремонти, надано комп’ютерну техніку, меблі, все необхідне для роботи. Для ефективного обслуговування населених пунктів шериф отримав службовий автомобіль та паливно-мастильні матеріали від Національної поліції України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора