Березівська міська рада

Одеської області

ДОЛУЧАЙСЯ ДО ЛАВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» В ЦЕНТРІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 03.02.2023 15:02
Кількість переглядів: 179

Шановні мешканці громади! Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.

Як це відбувається?

Щоб долучитися до лав «Гвардії наступу», необхідно прийти до Центру надання адміністративних послуг Березівської міської ради, де наразі знаходяться представники вищезазначених органів, та обрати бригаду відповідно до мотивації та поглядів:

1. Це може бути, наприклад, бригада Нацполіції «Лють», яка дозволить забезпечити швидке та ефективне виконання поліцією як складовою сил безпеки і сил оборони завдань та повноважень, спрямованих на зміцнення національної безпеки України, у тому числі шляхом безпосереднього виконання функцій із забезпечення публічного (громадського) порядку та безпеки громадян.

2. Є підрозділ прикордонників – 15-й мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон». Його завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невід’ємною складовою Сил оборони країни.

3. Шість бригад Нацгвардії - "Буревій", "Червона Калина", Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан", "Азов". Національна гвардія України — це сучасне військове формування з правоохоронними функціями, яке забезпечує безпеку держави та її громадян. Воїни-гвардійці професійні, адаптивні, мобільні та ефективні в протидії внутрішнім і зовнішнім загрозам.

Долучайся до лав «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» у ЦНАП Березівської міської ради за адресою: м. Березівка, площа Генерала Плієва, 9.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора