Березівська міська рада

Одеської області

ЗА ДОБРОЮ ТРАДИЦІЄЮ БЕРЕЗІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВАЛЕРІЙ ГРИГОРАШ ПРИВІТАВ БАТЬКІВ З НАРОДЖЕННЯМ ЇХ ДІТОК, МАЛЕНЬКИХ БЕРЕЗІВЧАН

Дата: 07.02.2023 12:21
Кількість переглядів: 163

Вітання батьків з народженням їх діточок - добра традиція нашої громади.

Сьогодні привітав щасливих березівчан з народженням їх малечі та вручив подарунки, Свідоцтво малюка та спеціально розроблений для громади значок з лелекою - символ нашого рідного міста. Також дехто з батьків за бажанням завітали до Березівської міської ради.

Щиро радію щастю батьків новонароджених березівчан. Бажаю батькам терплячості, мудрості, взаємоповаги та неосяжної любові. Нехай ваші дітки надихають і радують вас довгі-довгі роки спільного сімейного життя. А немовлятам зичу міцного здоров’я та щасливої долі під мирним українським небом.

Життя переможе смерть, а мир – війну, і все буде Україна, квітуча та процвітаюча!

P. S. Шановні мешканці Березівської міської територіальної громади, у кого народилися дітки, якщо вас ще не привітали або хтось з матусь громади з будь-яких причин під час військового стану народили діток в інших містах і в Березівську міську раду не надано інформацію про новонароджених, то можете написати мені в особисті повідомлення або надати дані дитини за телефоном (048) 56-2-18-62 (Приймальня Березівської міської ради) чи написати на офіційну сторінку Березівська міська рада.

ТАКОЖ МОЖНА ЗАВІТАТИ ДО БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ І МИ ОБОВ`ЯЗКОВО ВАС ПРИВІТАЄМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора