Березівська міська рада

Одеської області

20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2023 12:01
Кількість переглядів: 112

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. В цей скорботний пам’ятний день ми вшановуємо подвиг, мужність та відвагу наших співвітчизників, які загинули під час Революції гідності, відстоюючи ідеали демократії та європейський вибір України.

Сьогодні український народ мужньо захищає рідну землю від окупантів, виборює свободу і незалежність та доводить світовій спільноті, що Україна – вільна, самодостатня держава.

Переконаний, що разом, спільними зусиллями, ми змінимо країну і досягнемо того майбутнього, про яке мріяли Герої Небесної Сотні. І це буде найкращою даниною їх світлій пам'яті.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у кожній домівці, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Слава Героям України! Слава Українському народові!

З повагою Березівський міський голова Валерій Григораш.

P. S. Сьогодні, 20 лютого, до Дня Героїв Небесної Сотні біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг-реквієм. У заході прийняли участь керівництво міста та району, депутати, трудові колективи установ, організацій міста та району. Загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам`ятника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора