Березівська міська рада

Одеської області

МІНСОЦПОЛІТИКИ РЕАЛІЗУЄ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ВПО

Дата: 09.05.2023 11:43
Кількість переглядів: 249

Постановою від 21 березня 2023 року № 248 затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час реалізації експериментального проєкту особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» будуть безкоштовно надаватись соціальні послуги:

  • надання притулку (тривалість надання послуги одній особі — не більш як шість місяців);
  • підтримане проживання;
  • догляд стаціонарний;
  • соціальна адаптація.

Оплата за надані соціальні послуги здійснюватиметься Національною соціальною сервісною службою України за рахунок бюджетних коштів.

Право на безкоштовне проживання та отримання соціальних послуг у межах реалізації експериментального проєкту мають особи похилого віку та особи з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження та інформація про яке підтверджується відомостями Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.

Для отримання інформації щодо надання вказаних соціальних послуг, в межах експериментального проєкту, просимо звертатися до відділу соціального захисту населення Березівської міської ради особисто за адресою: м. Березівка, вул. Героїв України (кол. Пушкінська), 27.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора