Березівська міська рада

Одеської області

СЕСІЯ БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.05.2023 16:49
Кількість переглядів: 190

23 травня відбулася тридцята сесія Березівської міської ради під головуванням міського голови Валерій Григораш, на якій розглядалася низка питань, що стосується життєзабезпечення та діяльності громади.

Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок російської агресії.

Через дострокове припинення повноважень депутата Музиченка Олександра Анатолійовича на пленарному засіданні депутати проголосували про початок повноважень депутата Березівської міської ради VІІІ скликання Лоцко Вікторії Олегівни. Міський голова Валерій Григораш привітав новообраного депутата та побажав їй плідної, конструктивної праці на благо жителів громади.

Одностайно депутати підтримали питання щодо вступу Березівської міської територіальної громади до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

Основний блок питань стосувався освіти та житлово-комунального господарства. Також було розглянуто ряд земельних питань, які можна вирішувати під час воєнного стану.

Було розглянуто питання, що стосується охорони здоров'я, головною метою якого стало - докласти зусилля на здобуття Березівської ЦМЛ статусу кластерної лікарні.

Валерій Григораш також наголосив, що робота в напрямку допомоги ЗСУ та теробороні триває, і «підтримка наших захисників є одним із пріоритетів Березівської міської ради».

Тому відповідно за клопотанням військовослужбовців депутатами було прийнято рішення щодо підтримки ЗСУ.

По всім піднятим питанням були прийняті відповідні рішення.

Наприкінці сесії міський голова Валерій Григораш подякував усім за конструктивну та плідну роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора