Березівська міська рада

Одеської області

ПРО ОТРИМАННЯ ПОСВІДЧЕННЯ БАГАТОДІТНОЇ СІМ’Ї

Дата: 30.05.2023 10:21
Кількість переглядів: 251

Шановні батьки багатодітних сімей! Багатодітна родина – це майбутнє кожної держави.

Звертаємо Вашу увагу на те, що єдиними документами, що підтверджують статус багатодітної сім’ї та її право на отримання пільг - є посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї.

З травня 2023 року видача посвідчень багатодітних сімей здійснюється відділом соціального захисту населення виконавчого комітету Березівської міської ради.

Тож, запрошуємо Вас, шановні батьки багатодітних сімей, отримати посвідчення та скористатися правом на отримання пільг.

Необхідні документи для отримання посвідчення:

  1. Заява встановленого зразка від батька або матері.
  2. Паспорти батька, матері і дитини, якій виповнилось 18 років з даними про прізвище, ім’я, по батькові, дату його видачі і місце реєстрації (копії).
  3. Свідоцтва про народження дітей (копії).
  4. Свідоцтва про шлюб або про розірвання шлюбу (крім батька або матері, які виховують дітей самостійно) (копії).
  5. Документ, що підтверджує зміну прізвища батька/матері в разі повторного шлюбу чи інших причин, якщо такі зміни відбулися (копія).
  6. Відомості про склад осіб, зареєстрованих у житловому приміщенні, довідка про реєстрацію місця проживання на кожного члена сім’ї (додаток 13) або довідка про склад сім’ї (у разі реєстрації за межами Березівської міської територіальної громади).
    Внутрішньо переміщеним особам замість п.6 - довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб всіх членів сім’ї (копії).
  7. Фотокартки батьків та дітей віком від 6 років розміром 30 х 40 міліметрів у кількості 2 шт.
  8. Довідка з закладу із загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти - довідка про підтвердження зарахування до закладу освіти або про переведення на наступний курс навчання в межах відповідної програми підготовки (для осіб від 18 до 23 років у разі, якщо вони навчаються за денною формою навчання).
  9. Довідки структурного підрозділу районної, районної в мм. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради про те, що батькам за місцем реєстрації посвідчення батьків багатодітної сім’ї та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї не видавалися (у разі, коли реєстрація місця проживання одного з батьків за межами Березівської міської територіальної громади).
  10. У разі народження або навчання дитини за межами України - копія свідоцтва про народження дитини або довідки із закладу освіти. Такі документи подаються за умови їх легалізації, якщо інше не передбачено законом та міжнародним договором України, та з перекладом на українську мову. Вірність перекладу або справжність підпису перекладача засвідчується нотаріально.
  11. У разі подання заяви уповноваженою особою – документ, що посвідчує її повноваження (копія).

Примітка: копії звіряються з оригіналами.

За отриманням додаткової інформації та консультації звертайтесь за адресою: м. Березівка, вул. Героїв України (кол. Пушкінська), 27.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора