Березівська міська рада

Одеської області

ДОПОМОГА ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ПІДРИВУ КАХОВСЬКОЇ ГЕС

Дата: 05.07.2023 17:30
Кількість переглядів: 174

Урядом затверджено постанову, згідно з якою кожен постраждалий з підтоплених регіонів Херсонської та Миколаївської областей внаслідок підриву Каховської ГЕС зможе отримати 5 тис. грн за рахунок коштів резервного фонду держбюджету.

Для отримання допомоги необхідно подати заяву до 31 серпня (включно)Управлінню соціального захисту населення у вашому регіоні.

Довідково:

  • Процедура подачі заявок передбачає звернення до органів соціального захисту населення за адресою фактичного місця проживання особисто або передати через органи місцевої влади (старосту, начальника місцевої адміністрації чи уповноважену особу).
  • Рішення про призначення допомоги приймаються протягом 10 робочих днів з дня подання такої заяви. Отримати кошти можна через АТ «Укрпошта» або на банківський рахунок уповноважених банків.
  • Постраждалими вважаються особи, які були зареєстровані / задекларовані / проживали в населених пунктах в районах підтоплень або перемістилися після 06 червня 2023 року з тимчасово окупованих територій, розташованих в районах підтоплень.
  • Під час звернення необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу або єДокумент, номер картки платника податків та свідоцтво про народження дитини (за наявності). У разі, якщо оригінали документів були втрачені, можна використовувати копії або відомості з Єдиного державного демографічного реєстру.

Докладніше: https://nssu.gov.ua/news/dopomoha-postrazhdalym-vnaslidok-pidryvu-kakhovskoi-hes

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора