Березівська міська рада

Одеської області

ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ОБСЯГУ ВИКОНАННЯ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ»

Дата: 07.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 100

Березівська міська рада Одеської області повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документу державного планування «Проекту внесення змін до генерального плану поєднаного з детальним планом території села Златоустове Березівського району Одеської області, орієнтовною площею 200 га в межах території обмеженої акваторією Тилігульського лиману межею Березівської громади, землями с/г призначення та територією садибної забудови».

Ознайомитись з текстом Заяви про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Березівської міської ради Одеської області або переглянувши нижче прикріплений додаток.

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО надаються до Березівської міської ради Одеської області у письмовому вигляді, поштою або особисто за адресою: 67300, Одеська обл., Березівський р-н, м. Березівка, пл. Генерала Плієва, 9.

Відповідно до вимог Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення обсягу СЕО становить не менше 15 днів, а саме: з «7» листопада 2023 року до «24» листопада 2023 року.

Останній день надання зауважень – «24» листопада 2023 року. Пропозиції та побажання, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Додаток: Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора