Березівська міська рада

Одеської області

ЛЮДИНА ДО ЛЮДИНИ

Дата: 19.03.2024 11:09
Кількість переглядів: 80

Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, проводять інформаційну кампанію „Людина для людини”.

В межах проєкту „Людина для людини” отримано історії від працівників соціальної сфери України про те, чому вони обрали цю професію, як вона вплинула на їх життя, на що надихає їх щоденна праця з людьми, які потрапляють у складні життєві обставини, як допомагають їм подолати труднощі та повернутись до повноцінного життя. Під час війни важливість цієї роботи набула особливого значення.

Їхні історії сповнені любові до власної професії, відданості справі і людям. Відібрані 20 фахівців соціальної сфери, які розповіли надихаючі історії про свій професійний досвід. Переможці спецпроєкту “Людина до людини” стануть амбасадорами соціальної сфери України, а обличчя фахівців стануть символом важливості професії, популяризуючи її серед суспільства в усіх областях України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора