Березівська міська рада

Одеської області

ГРОШОВА ДОПОМОГА від БФ "ПРАВО НА ЗАХИСТ"

Дата: 19.04.2024 16:20
Кількість переглядів: 25

ІНФОРМАЦІЯ СТОСУЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕННИХ ОСІБ БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

02 ТРАВНЯ 2024 року о 10 годині планується виїзд мобільної групи БФ "Право на захист" до міста Березівка, вул. Шевченка, 2 для реєстрації внутрішньо переміщених осіб Березівської міської територіальної громади на отримання грошової допомоги.

*Грошова допомога надається в межах проєкту «Консорціум Реагування: Надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні (2023–2024)» від Благодійного фонду «Право на захист» як партнера Консорціуму Реагування (Ukraine Reaction Consortium), координованого ACTED, за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).

Хто може отримати допомогу:

- домогосподарство, яке складається виключно з особи або осіб літнього віку (60+);

- домогосподарство з трьома й більше дітьми;

- домогосподарство з дитиною віком до двох років;

- домогосподарство з вагітною жінкою;

- домогосподарство з особою з інвалідністю І чи ІІ групи;

які ще не отримували допомогу від БФ "Право на захист" та наразі не отримують грошову допомогу від міжнародних організацій.

Сума грошової допомоги та спосіб виплати:

Сума допомоги становить 3 600 грн на особу на місяць та покриває тримісячний період. Тобто загальна сума допомоги на кожного члена родини становить 10 800 грн.

Грошова допомога виплачуватиметься одноразово одразу за три місяці кожному члену домогосподарства окремо на його банківський рахунок, наданий під час реєстрації. Кошти для неповнолітніх та неповносправних / недієздатних осіб отримують їхні офіційні представники (батьки, опікуни, піклувальники тощо) за наявності відповідних документів.

Які документи необхідно на отримання грошової допомоги?

1. Паспорт громадянина України або закордонний паспорт.

2. Податковий номер кожного члена домогосподарства.

3. Свідоцтво про народження дітей (для дітей до 14 років).

4. Дійсний IBAN картки українського банку для отримання виплат (копія або фото довідки із реквізитами IBAN рахунку). Це має бути особистий гривневий рахунок (не ФОП), відкритий у будь-якому банку України. Він має бути дійсним ще щонайменше пів року з можливістю приймати перекази. Картки «єПідтримка» та «єМалятко» не підходять. Переказ на банківський рахунок є єдиним можливим способом отримання допомоги.

5. Будь-які документи, що підтверджують належність до категорії вразливості (довідки, витяги тощо).

Особи домогосподарства можуть бути зараховані на отримання фінансової допомоги в разі відповідності критеріям і за умови наявності всіх необхідних документів.

*Для сімей, членами яких є маломобільні люди, які не можуть прибути до пункту реєстрації, допускається реєстрація за оригіналами документів (за умови надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан здоров’я).

Просимо завчасно реєструватися у відділі соціального захисту населення виконавчого комітету Березівської міської ради на зручний для Вас час за адресою: м. Березівка, вул. Шевченка, 2 для уникнення стовпотворіння.

Благодійний фонд "Право на захист":
https://www.facebook.com/right2protection

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора