Березівська міська рада

Одеської області

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ЗУПИННОГО ПУНКТУ "1214 КМ" ПО ЗАЛІЗНИЧНОМУ МАРШРУТУ ОДЕСА - ГОЛОВНА-КОЛОСІВКА, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.04.2024 20:11
Кількість переглядів: 48

Березівська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування зупинного пункту «1214 км» по залізничному маршруту Одеса-Головна-Колосівка. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення - Березівська міська рада.

Громадське обговорення проводиться Березівською міською радою керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до ч.4 ст.1, ст.З Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», а також до листа регіональної філії Одеської залізниці AT «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» 26.03.2024 року №Н-004/378.

Зауваження та пропозиції подаються, мешканцями громади або установами і організаціями, які розташовані на території громади, протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 67300, Одеська область, Березівський район, м.Березівка, площа Генерала Плієва,9 та на електронну пошту міської ради: miska.rada.berezivka@ukr.net. В листі слід обґрунтувати запропоновану назву та повідомити в довільній формі від кого надійшла пропозиція.

З 25 по 28 червня 2024 року топонімічна комісія міської ради підводить підсумки всіх наданих пропозицій і зауважень. Всі назви, які надійдуть до міської ради будуть оприлюднені у вайбер-групі «Лелека Інфо», де шляхом рейтингового голосування буде обрано нову назву зупинного пункту «1214 км».

Відповідальним за проведення громадського обговорення є секретар Березівської міської ради Шевченко Сергій Олександрович.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Березівської міської ради за посиланням: https://berezivka-gromada.gov.ua в строк до 5 липня 2024 року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора