Березівська міська рада

Одеської області

БЕРЕЗІВСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАПЕРЕДОДНІ ВЕЛИКОДНЯ ІНФОРМУЄ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПОСИЛЕННЯ ПОЖЕЖНОЇ ТА ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ В КУЛЬТОВИХ СПОРУДАХ

Дата: 29.04.2024 13:16
Кількість переглядів: 96

Культові споруди являються об’єктами з масовим перебуванням людей. Основним чинником пожежної небезпеки в них є відкритий вогонь: свічки, факели, світильники, тощо.

Рекомендуємо керівникам культових споруд Березівського району:

Забезпечити дотримання «Правил пожежної безпеки для культових споруд», затверджених наказом МНС України від 18.05.2009 року №339, «Правил пожежної безпеки в Україні», затверджених наказом МВС України від 30.12.2014 року № 1417, інших нормативно-правових документів у сфері пожежної безпеки під час святкування Великодня.

Приміщення культових споруд забезпечити первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм належності.

Забезпечити дотримання прихожанами правил пожежної безпеки та безпечної поведінки в храмах.

Заборонити використання несправних подовжувачів та електроприладів, прокладання електропроводів по горючих конструкціях.

Шляхи евакуації утримувати вільними, двері евакуаційних виходів відчиненими.

Після богослужінь повністю знеструмлювати будівлі та не залишати у церкві без нагляду запалені свічки та відкритий вогонь.

Розмістити на видних місцях пам’ятки прихожанам про заходи пожежної безпеки при відвідуванні храму «Пам’ятка безпеки в культових спорудах».

Додатково при проведені богослужінь доводити до прихожан інформацію про заборону спалювання сухої рослинності, забезпечення пожежної безпеки в побуті.

Просимо керівників та відвідувачів культових споруд ознайомитися з пам’ятками:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора