Березівська міська рада

Одеської області

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДО ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Дата: 23.08.2024 16:02
Кількість переглядів: 91

Повна назва документа державного планування: містобудівна документація на місцевому рівні: «Детальний план території частини території Березівської міської ради за межами населеного пункту с. Донське Березівського району Одеської області орієнтовною площею 1380 га для будівництва та обслуговування об`єктів інфраструктури з виробництва відновлювальної енергії - вітрової електростанції».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Березівська міська рада Одеської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», ст.10 громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до містобудівної документації на місцевому рівні «Детальний план території частини території Березівської міської ради за межами населеного пункту с. Донське Березівського району Одеської області орієнтовною площею 1380 га для будівництва та обслуговування об`єктів інфраструктури з виробництва відновлювальної енергії - вітрової електростанції» розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 23.08.2024р. на сайті Березівської міської ради та триватиме до 01.09.2024р.

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», ст.12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проєкту документу державного планування.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації «Детальний план території частини території Березівської міської ради за межами населеного пункту с. Донське Березівського району Одеської області орієнтовною площею 1380 га для будівництва та обслуговування об`єктів інфраструктури з виробництва відновлювальної енергії - вітрової електростанції» подаються до Березівської міської ради за адресою: 67300, Одеська обл., м. Березівка, пл. Генерала Плієва, буд. 9.

Контактний телефон: (04856) 2-18-62.

Е-mail: miska.rada.berezivka@ukr.net

Строк подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня оприлюднення, тобто до 01 вересня 2024 року.

Ознайомитися з текстом можливо в приміщенні Березівської міської ради або в прикріпленому документі нижче:

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора