Березівська міська рада

Одеської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ ІЗ ЗБИРАННЯ ТА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 14.10.2024 16:11
Кількість переглядів: 25

Розділ 1. Порядок заповнення конкурсної документації

1. Терміни, які вживаються в конкурсній документації

Терміни, які використовуються в цій документації, вживаються в значеннях, визначених Порядком проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 р. № 918 Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про управління відходами»

2. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Березівської міської ради

67300, м. Березівка, площа Захисників України, 9

3. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Березівської міської ради від « 08» жовтня 2024р. № 10-171 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із збирання та перевезення побутових відходів на території Березівської міської територіальної громади»

4. Місце і час проведення конкурсу:

67300, Одеська область, Березівський район, м. Березівка, пл. Захисників України, 9, адміністративна будівля Березівської міської ради, 2 поверх, 14 листопада 2024 р. о 14:00.

5. Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів

Будігай Вікторія Вікторівна – начальник відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Управління архітектури, містобудування, ЖКГ, земельних відносин та екології виконавчого комітету Березівської міської ради, тел. (04856) 2-18-62.

6. Перелік робіт та послуг

- збір та вивезення побутових відходів, великогабаритних та будівельних відходів, в т.ч. листя, гілля, та іншого сміття, яке утворюється фізичними та юридичними особами на території міста Березівка;

- прибирання контейнерних майданчиків;

- укладання договорів з населенням та юридичними особами;

- збір коштів за надані послуги.

7. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

1) наявність матеріально-технічної бази;

2) вартість надання послуг;

3) досвід роботи з надання послуг із вивезення побутових відходів не менше одного року;

4) наявність працівників відповідної кваліфікації.

8. Орієнтовні річні обсяги вивезення побутових відходів

Лот 1 м. Березівка - 400 тонн

9. Вимоги щодо якості надання послуг

Критеріями якості послуг є:

- дотримання графіка вивезення побутових відходів;

- дотримання вимог стандартів, нормативів, норм, порядків та Правил, що діють у сфері побутових відходів.

10. Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу:

1. Заява на участь у Конкурсі встановленого зразка (додаток 1).

2. Інші:

- копія статуту або іншого установчого документу;

- копія балансового звіту суб’єкта господарювання за останній звітній період;

- довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

- документи, що містять інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб'єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

- документи, що містять відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів за останній рік;

- копії технічних паспортів на спеціально обладнані транспортні засоби;

- довідки - характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать спеціально обладнані транспортні засоби (додаток 2);

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- документа, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

- документа, що містить інформацію про кількість відходів, залучених учасником до повторного використання; кількість відходів, які використовуються як вторинна сировина; кількість відходів, які відправляються на захоронення, тощо за формою згідно з додатком 3;

- цінової пропозиції, щодо тарифів згідно з якими будуть надаватися послуги за формою згідно з додатком 4;

- інших документів, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

Документи, що не передбачені законодавством для учасників – фізичних осіб, у тому числі фізичних осіб - підприємців, не подаються ними у складі пропозиції конкурсних торгів та не вимагаються під час проведення переговорів з учасником.

11. Характеристика території, де повинні надаватися послуги

Послуги з вивезення побутових відходів надаються на території міста Березівка населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам. Населення міста складає 9,460 тис. осіб.

На території міста розміщені приблизно 5100 приватних житлових будинків, 30 багатоквартирних будинків та загальна кількість підприємств, установ та організацій складає 200 од. Середня відстань від місць збирання побутових відходів до сміттєзвалища ТПВ, розташованого за межами м. Березівка (в напрямку с. Ланове), складає 5 км.

12. Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення

Багатоквартирні житлові будинки – 33, в тому числі 5-ти поверхових – 1.

Їх місцезнаходження – вулиці Молодіжна, Європейська, Свято-Миколаївська, Героїв України, Паркова, Перемоги, Слави, пл. Шевченка.

Житлові будинки приватного сектору складають приблизно 5100 домоволодінь.

Збір та вивіз ТПВ в багатоквартирному житловому фонді здійснюється контейнерним способом з контейнерних майданчиків, розташованих на прибудинковій території, загальна кількість яких складає 22од. та близько 70 контейнерів (об’ємом 0,8 м.куб.) щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Збір та вивіз ТПВ в приватному секторі проводиться вручну з кожного подвір’я не рідше одного разу на два тижні в середу та четвер.

Полігон твердих побутових відходів, площею 0,9 га, знаходиться за межами м. Березівка (в напрямку с. Ланове).

13. Вимоги до конкурсних пропозицій

Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем.

Конкурсні пропозиції, що надійшли після закінчення строку їх подання, передбаченого конкурсною документацією, повертаються учасникам конкурсу без розгляду.

14. Критерії оцінки конкурсних пропозицій

Перелік критеріїв та методика оцінки зазначено у додатку 5.

15. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

Конкурсні пропозиції учасників повинні подаватися особисто або поштою в одному екземплярі за адресою: 67300, Одеська область, Березівський район, м. Березівка, пл. Захисників України,9, Березівська міська рада.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – 14 листопада 2024 року до 10:00.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку.

Пропозиції, які надійшли після встановленого строку не реєструються.

16. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями учасників конкурсу відбудеться в приміщені Березівської міської ради, за адресою: 67300, Одеська область, Березівський район, м. Березівка, пл. Захисників України, 9, 2 поверх, 14 листопада 2024 року о 14:00.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями може проводитися за відсутності учасника конкурсу або уповноваженої ним особи у разі його згоди.

Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошує інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника конкурсу, критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Розділ 2. Підготовка та проведення конкурсу

1. Процедура надання конкурсної документації

Організатор конкурсу протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі надає йому конкурсну документацію особисто або надсилає поштою.

2. Надання роз’яснень змісту конкурсної документації

Учасник, який отримав конкурсну документацію, має право не пізніше, ніж за 7 календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій письмово звернутися за роз'ясненнями щодо документації конкурсних торгів. Організатор конкурсу протягом трьох робочих днів з моменту отримання звернення надає письмові роз’яснення.

3. Розкриття конкурсних пропозицій

Розкриття конвертів із конкурсними пропозиціями проводиться у час та в місці, які передбачені конкурсною документацією, у присутності всіх учасників конкурсу або уповноважених ними осіб, що з'явилися на конкурс.

Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття конкурсних пропозицій не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді або для відхилення його пропозиції конкурсних торгів.

Під час розкриття конвертів із конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошує інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника конкурсу, критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Конкурсна комісія має право звернутися до учасників за роз'ясненнями змісту їх пропозицій.

4. Відхилення пропозицій

За результатами розгляду конкурсних пропозицій конкурсна комісія відхиляє пропозиції з таких причин:

– учасник Конкурсу не відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією;

– конкурсна пропозиція не відповідає конкурсній документації;

– встановлення факту подання недостовірної інформації, яка впливає на прийняття рішення;

- учасник Конкурсу перебуває у стані ліквідації, його визнано банкрутом або порушено провадження у справі про банкрутство.

5. Визначення переможця Конкурсу та укладення договору

Конкурсні пропозиції, які не були відхилені з причин, передбачених пунктом 4 Розділу 2 цієї документації оцінюються конкурсною комісією за критеріями, встановленими у конкурсній документації.

Критерії відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам наведено у додатку 5.

Переможцем Конкурсу визначається його учасник, що відповідає кваліфікаційним вимогам, може забезпечити надання послуг відповідної якості і конкурсна пропозиція якого визнана найкращою за результатами оцінки.

Рішення про результати проведення Конкурсу приймається конкурсною комісією на закритому засіданні у присутності не менш, як половини її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсної комісії.

Рішення конкурсної комісії оформляється протоколом, який підписується усіма членами комісії, що брали участь у голосуванні.

Переможець Конкурсу оголошується на відкритому засіданні конкурсної комісії, на яке запрошуються всі його учасники або уповноважені ним особи.

З переможцем конкурсу протягом десяти робочих днів після прийняття конкурсною комісією рішення укладається договір на надання послуг з вивезення побутових відходів на певній території населеного пункту.

У разі відмови переможця від підписання договору, договір укладається з учасником, який зайняв друге місце за підсумками Конкурсу і т.д.

У разі коли в конкурсі взяв участь тільки один учасник і його пропозицію не було відхилено, строк, на який він визначається виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на певній території населеного пункту, повинен становити 12 місяців, після чого організовується і проводиться новий конкурс.


КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦІЯ (ДОДАТКИ).


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора