Березівська міська рада

Одеської області

ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 21.10.2024 14:49
Кількість переглядів: 13

Підготовка в Березівській міській територіальній громаді до опалювального періоду 2024-2025 рр. почалась завчасно. Розпорядженням Березівського міського голови було затверджено План заходів про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства, соціально-культурної сфери до опалювального сезону 2024-2025 років в закладах Березівської міської ради.

На даний час заплановані роботи по житлово-комунальному господарству виконані, підготовлено 30 багатоквартирних будинків, завершено ремонт водопровідно-каналізаційної мережі, підготовлено 45 свердловин, заготовлено посипочний матеріал та спеціалізована техніка для розчищення доріг та інших складнощів в разі їх виникнення. Більшість закладів бюджетної сфери використовує природний газ, на даний час завершується укладання договорів на постачання природного газу. Всі заклади, які використовують тверде паливо, будуть забезпеченні відповідно до опалювального сезону вчасно.

Також створено резервний фонд бензину та дизельного палива для генераторів на протязі 5 днів роботи у форс-мажорних обставинах.

Опалювальний сезон в закладах Березівської міської ради розпочнеться вчасно та пройде на належному рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора