Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
07 Березня, 2024 р., 15:39
Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови Великобуялицької, Старомаяківської і Чогодарівської територіальних громад взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви.
07 Березня, 2024 р., 08:14
Вони стоять на передньому краї оборони нашої країни, і їхні потреби повинні бути на першому місці. Тому спільно з депутатом Березівської міської ради та волонтером Олександром Соловйовим передали військовим необхідний господарський інвентар.
05 Березня, 2024 р., 14:06
На виконання рішень засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району.
28 Лютого, 2024 р., 17:54
Проліски, крокуси, білоцвіт, сон-трава та інші перші квіти належать до рідкісних видів рослин, багато з яких занесені до Червоної книги України та під охорону закону. Завдяки відносно теплому лютому, їх цвітіння може розпочатися раніше, що створює загрозу незаконному збиранню, транспортуванню та продажу цих рідкісних рослин.
27 Лютого, 2024 р., 16:15
Сьогодні, 27 лютого, відбулася сорок перша сесія Березівської міської ради, яку провів Березівський міський голова Валерій Григораш.
27 Лютого, 2024 р., 10:31
За інформацією робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, кількість недоцільних закупівель останнім часом значно зменшилася.
22 Лютого, 2024 р., 09:15
Березівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області доводить до відома, що відповідно листа Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області від 31.01.2024 № 14.2.3-2-09/746-24 в регіональному ландшафтному парку «Приінгульський» (узбережжя річки Інгул село Софіївка Баштанського району Миколаївської області зареєстровано спалах вірусу грипу птиці (лебедів) типу А субтипу Н5.
22 Лютого, 2024 р., 07:42
Березівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області повідомляє, що епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в Україні залишається складною. Природні вогнища сказу існують практично на всій його території. Щорічно реєструється захворювання на сказ серед тварин та випадки укусів людей хворими на сказ тваринами.
19 Лютого, 2024 р., 15:21
На виконання рішень прийнятих за результатами засідань робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проведено щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. На початку поточного тижня відпрацьовано публічні закупівлі за період 12 лютого – 18 лютого 2024 року. За результатами моніторингу від територіальних громад отримано обґрунтування про доцільність кожної закупівлі та надано відповідні пояснення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора