Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
11 Березня, 2024 р., 20:52
Сьогодні, 11 березня, відбувся мітинг приурочений, 210-ій річниці з дня народження видатного митця та великого сина українського народу - Тараса Григоровича Шевченка. Його слова стали не лише вічними творами, а й джерелом натхнення для нас, нагадуючи про нашу ідентичність, національну гідність та мрію про вільне майбутнє.
11 Березня, 2024 р., 16:28
Під час війни головна моя мета - всебічна допомога ЗСУ та силам оборони в цілому. Без їх відданості та самопожертви не було б миру та спокою в нашій громаді. Разом з депутатським корпусом, виконкомом, працівниками Березівської міської ради, волонтерами та небайдужими громадянами більшість завдань, поставлених суворими реаліями військового часу, нам вдалось виконати.
11 Березня, 2024 р., 14:50
Окремий напрямок грантової програми «Власна Справа» від Міністерства економіки України для ветеранів, ветеранок та другого з подружжя на створення, розвиток, підтримку бізнесу.
11 Березня, 2024 р., 14:47
Урядова програма безповоротних грантів для створення та розвитку власного бізнесу від Міністерства економіки України.
07 Березня, 2024 р., 15:39
Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови Великобуялицької, Старомаяківської і Чогодарівської територіальних громад взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви.
07 Березня, 2024 р., 08:14
Вони стоять на передньому краї оборони нашої країни, і їхні потреби повинні бути на першому місці. Тому спільно з депутатом Березівської міської ради та волонтером Олександром Соловйовим передали військовим необхідний господарський інвентар.
05 Березня, 2024 р., 14:06
На виконання рішень засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району.
28 Лютого, 2024 р., 17:54
Проліски, крокуси, білоцвіт, сон-трава та інші перші квіти належать до рідкісних видів рослин, багато з яких занесені до Червоної книги України та під охорону закону. Завдяки відносно теплому лютому, їх цвітіння може розпочатися раніше, що створює загрозу незаконному збиранню, транспортуванню та продажу цих рідкісних рослин.
27 Лютого, 2024 р., 16:15
Сьогодні, 27 лютого, відбулася сорок перша сесія Березівської міської ради, яку провів Березівський міський голова Валерій Григораш.
27 Лютого, 2024 р., 10:31
За інформацією робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, кількість недоцільних закупівель останнім часом значно зменшилася.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора