Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2024 р., 11:09
Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, проводять інформаційну кампанію „Людина для людини”.
17 Березня, 2024 р., 17:09
З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення хочемо відзначити невтомність і професіоналізм тих, хто щодня працює на благо нашої громади!
14 Березня, 2024 р., 18:52
З нагоди Дня українського добровольця хочу висловити щиру вдячність та повагу всім нашим справжнім патріотам, які готові віддати своє серце та докладають великих зусиль для захисту нашої держави.
13 Березня, 2024 р., 17:52
Ботулізм — це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків. Водночас, у більшості випадків можна уникнути ботулізму, якщо дотримуватися простих харчових правил.
11 Березня, 2024 р., 20:52
Сьогодні, 11 березня, відбувся мітинг приурочений, 210-ій річниці з дня народження видатного митця та великого сина українського народу - Тараса Григоровича Шевченка. Його слова стали не лише вічними творами, а й джерелом натхнення для нас, нагадуючи про нашу ідентичність, національну гідність та мрію про вільне майбутнє.
11 Березня, 2024 р., 16:28
Під час війни головна моя мета - всебічна допомога ЗСУ та силам оборони в цілому. Без їх відданості та самопожертви не було б миру та спокою в нашій громаді. Разом з депутатським корпусом, виконкомом, працівниками Березівської міської ради, волонтерами та небайдужими громадянами більшість завдань, поставлених суворими реаліями військового часу, нам вдалось виконати.
11 Березня, 2024 р., 14:50
Окремий напрямок грантової програми «Власна Справа» від Міністерства економіки України для ветеранів, ветеранок та другого з подружжя на створення, розвиток, підтримку бізнесу.
11 Березня, 2024 р., 14:47
Урядова програма безповоротних грантів для створення та розвитку власного бізнесу від Міністерства економіки України.
07 Березня, 2024 р., 15:39
Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови Великобуялицької, Старомаяківської і Чогодарівської територіальних громад взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви.
07 Березня, 2024 р., 08:14
Вони стоять на передньому краї оборони нашої країни, і їхні потреби повинні бути на першому місці. Тому спільно з депутатом Березівської міської ради та волонтером Олександром Соловйовим передали військовим необхідний господарський інвентар.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора