Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
24 Лютого, 2023 р., 12:23
8 штурмових бригад «Гвардії наступу», створених на основі підрозділів Нацгвардії, поліції та ДПСУ, мають стати у стрій вже 1 квітня. Їхнім завданням є посилення Сил оборони для звільнення окупованих територій України.
24 Лютого, 2023 р., 10:11
«Ми сильні. Ми готові до всього. Ми всіх переможемо. Бо ми – це Україна!» Ці слова я сказав рік тому, у першому зверненні від початку повномасштабної війни.
24 Лютого, 2023 р., 09:40
Березівська міська рада, на прохання голови Мологівської сільської ради Олега Німачука, звернулася до десяти територіальних громад від імені тяжкохворої на рак дитини. Мрія дитини потрапити до Книги рекордів Гіннеса з найдовшим ланцюжком листів, який безперервно буде передаватися від одного адресата до іншого.
24 Лютого, 2023 р., 08:27
Співробітники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу у закладах, установах, організаціях Березівської громади.
23 Лютого, 2023 р., 14:17
Міський голова Валерій Григораш та міська рада завжди на стороні мешканців і за надання комфортних послуг перевезення населення громади. Тривалий час міська рада всіляко намагалася залучити перевізника по громаді, адже потреба в транспортуванні мешканців була завжди нагальною.
23 Лютого, 2023 р., 09:10
За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, на сьогодні до «Гвардії наступу» через сайт і ЦНАП та за телефоном «гарячої лінії» подали заявки більше 30 тисяч громадян.
22 Лютого, 2023 р., 17:12
“Гвардія наступу” — це об’єднана назва для бригад, які посилять Сили оборони та звільнення окупованих територій України, говорить міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.
22 Лютого, 2023 р., 14:03
Сьогодні до міської ради завітали представники Молодіжної ради при Березівському міському голові з приємною та важливою місією. До свята Масляної наші юні березівчани власноруч приготували на продаж смачні налисники з різними за смаком начинками, а виручені гроші підуть на потреби ЗСУ.
21 Лютого, 2023 р., 17:35
Міністерство внутрішніх справ України ініціювало створення спеціальних бригад у складі бойових підрозділів Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії. Вони братимуть участь у штурмових діях, тобто у прориві ліній оборони ворога та наступі. Вступити можуть як військові з досвідом, так і цивільні добровольці, але треба пройти кілька тестів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора