Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
15 Лютого, 2023 р., 16:27
Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко взяв участь у спеціальному погашенні нового поштового блоку «Воїни світла. Воїни добра», який присвячений працівникам комунальних служб та критичної інфраструктури. Блок складається з 5 марок – «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники», «Газовики». Тираж блоку, автором якого є Олександр Нікітюк – 300 тисяч примірників.
15 Лютого, 2023 р., 13:53
Сьогодні відбулися хода та мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Афганістану, які офіційно в Україні вшановуються 15 лютого.
15 Лютого, 2023 р., 12:57
Сьогодні представники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби зустрілися з трудовим колективом Опорного закладу-ліцею № 2 Березівської міської ради щодо роз'яснення Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу».
15 Лютого, 2023 р., 09:00
Шановні «афганці»! Українці! Саме в цей день у 1989 році було здійснено виведення радянських військ з Афганістану і закінчилася війна, яка тривала десять років.
14 Лютого, 2023 р., 16:42
Перша Президентська бригада оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка Національної Гвардії України «Буревій».
14 Лютого, 2023 р., 13:54
15-Й МОБІЛЬНИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ «СТАЛЕВИЙ КОРДОН» створений як прикордонний підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною.
13 Лютого, 2023 р., 15:23
ОБ’ЄДНАНА ШТУРМОВА БРИГАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ «ЛЮТЬ» - це унікальний воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Його бійці – вольові та вмотивовані патріоти, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському й Донецькому напрямках.
10 Лютого, 2023 р., 16:15
Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голова Березівської міської територіальної громади Валерій Григораш здійснили візит до центру надання адміністративних послуг Березівської міської ради. Метою візиту було особисте ознайомлення з організацією та ходом національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу», а також інформуванням населення про формування нового підрозділу Збройних Сил України «Стрілецький батальон». Кампанія спрямована винятково на найвмотивованіших людей, які добровільно записуються до тих бригад Збройних Сил, Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.
10 Лютого, 2023 р., 09:51
Представники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби зустрілися з трудовим колективом КНП «Березівський міський ЦПМСД» Березівської міської ради щодо роз'яснення Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу».
09 Лютого, 2023 р., 18:27
Сьогодні Начальник Одеської ОВА Максим Марченко провів зустрічі з Генеральним директором Європейської секції МЗС Чеської Республіки Ярославом Курфюрстом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора