Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
10 Лютого, 2023 р., 16:15
Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голова Березівської міської територіальної громади Валерій Григораш здійснили візит до центру надання адміністративних послуг Березівської міської ради. Метою візиту було особисте ознайомлення з організацією та ходом національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу», а також інформуванням населення про формування нового підрозділу Збройних Сил України «Стрілецький батальон». Кампанія спрямована винятково на найвмотивованіших людей, які добровільно записуються до тих бригад Збройних Сил, Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.
10 Лютого, 2023 р., 09:51
Представники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби зустрілися з трудовим колективом КНП «Березівський міський ЦПМСД» Березівської міської ради щодо роз'яснення Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу».
09 Лютого, 2023 р., 18:27
Сьогодні Начальник Одеської ОВА Максим Марченко провів зустрічі з Генеральним директором Європейської секції МЗС Чеської Республіки Ярославом Курфюрстом.
09 Лютого, 2023 р., 16:23
Сьогодні Начальник Одеської ОВА Максим Марченко зустрівся з Міністром освіти і науки Сергієм Шкарлетом, який перебуває з робочою поїздкою на Одещині.
09 Лютого, 2023 р., 13:18
Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з Міністром оборони України Олексієм Резніковим та Міністром Національної оборони Литви Арвідасом Анушаускасом.
07 Лютого, 2023 р., 19:02
Сьогодні Начальник Одеської ОВА Максим Марченко провів розмову з головою правління НЕК «Укренерго» про хід виконання ремонтних робіт на енергетичних об’єктах, які пошкоджено в наслідок аварії та обговорили своєчасність їх завершення.
07 Лютого, 2023 р., 17:46
Сьогодні, 7 лютого, Березівський міський голова Валерій Григораш провів нараду з керівниками комунальних установ, структурних підрозділів громади щодо діяльності та профорієнтаційної роботи представників Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби в рамках Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу».
07 Лютого, 2023 р., 17:13
Створений як прикордонний підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною.
07 Лютого, 2023 р., 15:11
Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко побував в Одеському обласному очному шпиталі інвалідів війни. На разі там тривають ремонтно-будівельні роботи, оснащення лікувальних кабінетів та палат і встановлення нового сучасного обладнання, зокрема вже придбано рентген апарат та УЗД апарат.
07 Лютого, 2023 р., 13:48
Із 2014 року 3-тя бригада оперативного призначення бере участь в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил. Основними гарячими точками для бригади стали Дебальцеве, Кримське, Маріуполь і Попасна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора