Березівська міська рада

Одеської області

ОГОЛОШЕННЯ

04 Липня, 2023 р., 16:33
Виконавчий комітет Березівської міської ради (далі - Організатор) оголошує конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які проходять в межах Березівської міської територіальної громади.
03 Липня, 2023 р., 16:03
Доводимо до Вашого відома інформаційні матеріали Державної служби України з надзвичайних ситуацій про порядок дій у разі аварії на атомній електростанції.
27 Червня, 2023 р., 14:36
Спецпризначенці Служби безпеки – експерти зі знищення ворогів. Вони захищають країну в найгарячіших точках війни і крок за кроком звільняють рідну землю від окупантів!
23 Червня, 2023 р., 18:36
Внутрішньо переміщені особи несуть відповідальність за достовірність інформації, наданої для отримання допомоги.
22 Червня, 2023 р., 08:46
На виконання Розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора Одеської області від 08.06.2023 № 3 «Щодо вжиття застережливих заходів, забезпечення стабільного епізоотичного стану, недопущення виникнення та розповсюдження особливо небезпечних хвороб тварин, спалахів гострих кишкових інфекцій та протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання харчових продуктів» у зв’язку з надзвичайною ситуацією, що сталась на дамбі Каховської ГЕС на р. Дніпро в Херсонській області, з метою забезпечення стабільного епізоотичного стану, недопущення виникнення і розповсюдження особливо небезпечних хвороб тварин, спалахів гострих кишкових інфекцій, обігу небезпечних та непридатних харчових продуктів Березівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області просить довести до відома операторів ринку інформацію щодо необхідності дотримання вимог законодавства під час обігу харчових продуктів та тварин.
15 Червня, 2023 р., 14:02
Березівська міська рада Одеської області запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь в земельних торгах у формі електронного аукціону з продажу права оренди на 7 років на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Березівської району Одеської області.
09 Червня, 2023 р., 17:23
Насильство в сім’ї, незважаючи на те, чи є воно фізичним, економічним, сексуальним чи психологічним, є одним з найбільших порушень прав людини – права на життя, фізичну та психологічну недоторканість. Проблема насильства в сім’ї є досить гострою для України. Її небезпека полягає в тому, що прояви насильства і жорстокості в сім'ї не лише руйнують гармонію і злагоду в родині, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом. Ця проблема небезпечна тим, що від неї страждають діти, і спостерігаючи за ним у своїй сім'ї, у майбутньому переносять цей негативний досвід у власне життя.
08 Червня, 2023 р., 10:30
Доводимо до відома мешканців громади, що рішенням виконавчого комітету Березівської міської ради від 25 травня 2023 року № 06-72 створена комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за знищенні об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.
30 Травня, 2023 р., 10:21
Шановні батьки багатодітних сімей! Багатодітна родина – це майбутнє кожної держави.
25 Травня, 2023 р., 15:07
До уваги мешканців громади, що отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, які виховують дітей, віком від 7 до 17 років (включно)!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора