Березівська міська рада

Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути
16 Листопада, 2021 р., 09:45
Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, зв’язківців, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, хто відповідально та творчо ставиться до обраної справи - висвітлення подій. Радіо, телебачення та зв’язок — невід’ємні елементи комунікації сучасного суспільства. Завдяки вашій складній і відповідальній роботі скорочується відстань між містами, налагоджується комунікація між людьми. Бажаю всім працівникам радіомовлення, телебачення і галузей зв’язку здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у роботі, втілення в життя надій і планів! З повагою Березівський міський голова Валерій Григораш
11 Листопада, 2021 р., 14:54
Березівська міська рада отримала меблі для відділу з питань соціальної політики та охорони здоров'я Управління освіти, молоді, спорту та культури, охорони здоров'я та соціальної політики за кошти Проекту Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді", що фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку.
09 Листопада, 2021 р., 12:00
У зв’язку з розвитком електронної охорони здоров’я, Національна служба здоров’я України (далі НСЗУ) підготовила та надала роз’яснення по переліку питань щодо своїх електронних сервісів.
08 Листопада, 2021 р., 17:29
Найвищий ризик захворювання, госпіталізації чи смерті від COVID-19 мають:
04 Листопада, 2021 р., 10:16
ШАНОВНІ ЗАЛІЗНИЧНИКИ та ВЕТЕРАНИ ЗАЛІЗНИЧНОЇ ГАЛУЗІ БЕРЕЗІВЩИНИ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора